Eteremben mindig marhat eszek, imadom , felig atsulve , kivul ropogos belul meg finom puha rozsaszin, ha jol van elkeszitve akkor mennyei tud lenni. Annak ellenere hogy nagyon kedvelem meg nem keszitettem itthon soha, ma pedig mikor elmentem bevasarolni , meglattam egy szep darab marhat :P es akkor gondoltam most lesz ami meg nem volt !! Bele is kerult a kosarba, volt egy receptem amit egy teves fozomusorbol loptam el mar egy jo ideje, egy kis papirdarabkan varta a sorat hogy elokeruljon.
Egeszbe kell megsutni a husit, simman semmi fuszer nelkul, a musorban grillen suttek , de mivel nalam mindent belepett a ho igy tepsiben sult meg , es mivel nem csak en ettem belole igy nagyon meg kellett sutnom , mert senki mas nem szereti angolosan, pedig ugy az igazi.. Amig sul addig ossze kell kotyvasztani egy ontetett es abban pihentettni 5-10 percet fogyasztas elott, koretnek krumpli puret csinaltam , habar a musorban zold salata keverek volt .. ( ontet - 2 cikk fokhagyma, 1 kiskanal kakukkfu vagy oregano, 1/2 kiskanal so , bors, 1/2 citrom leve es reszelt heja, 1/2 kiskanal petrezselyemzold, 80 ml extra szuz olivaolaj , jol osszeall amig sul a husi )
A husit nem sikerult egeszben lefotozni mert mire elmentem a gepert arra felszeletelodott :) na de se baj
Deszertnek pedig egy csoki torta pihen a hutoben meg egy orat majd azt is elpusztitjuk :P
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése